Scroll Top
Свечана академија удружења ветерана органа безбедности и војне полиције Србије
Представници удружења РВИ и  ППБ Крагујевца присуствовали су свечаној академији Удружења ветерана органа безбедности и војне полиције Србије

23. септембра 2023. у сали Дома војске у Нишу одржана је свечана академија Удружења ветерана органа безбедности и Војне полиције Србије.

Nis 23-02

Свечаном академијом у Дому Војске у Нишу обележена је друга годишњица Удружења ветерана органа безбедности и војне полиције Србије. У програму Свечане академије учествовали су и глумци Народног позоришта у Нишу и Уметнички ансамбл Министарства одбране „Станислав Бинички”.

Председник Скупштине Удружења Тодор Петковић уручио је признања институцијама и појединцима који су допринели раду удружења. Између осталих, захвалница је додељена и Павловић Јовици, председнику Удружења РВИ и ППБ Србије.

Nis 23-07

Представници Удружења РВИ и ППБ Крагујевца су искористили ову прилику да се сусретну са председницом Удружења ратних војних инвалида града Ниша, Драганом Јанковић, као и председником Градског одбора Ниш Удружења пензионисаних припадника војске и војних ветерана, Зораном Симеоновићем и члановима Предрагом Миловановићем, Милованом Божанићем и Јасном Стевовић. Током разговора истакнут је значај постојања и деловања наших удружења, размењена су искуства и постигнут је оквирни договор о будућој сарадњи.

Nis 23-09

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА