Scroll Top
Учешће на 16. риболовном купу у Прњавору

Побратими из Прњавора су и ове године организовали 16. по реду Куп у спортском риболову ратних војних инвалида Републике Српске. Куп је одржан 29. јула на језеру Дренова крај Прњавора. Уз 11 екипа из Републике Српске учествовала је и екипа Удружења РВИ и ППБ Крагујевца.

Наше Удружење, као побратим Борачке организације општине Прњавор, сада већ традиционално увеличава ову манифестацију. По речима домаћина, председника Организационог одбора Момира Вуковића, окупљање је имало за циљ да се привремено забораве ратни страхови и дешавања и да болови које имају ратни војни инвалиди бар на овај дан оду у заборав.

Ова манифестација је јединствен пример дружења РВИ из Републике Српске и Србије на једном месту и траје већ 16 година. Из Крагујевца је дошла екипа од четири учесника.

 „Тачно осетите овде људе. То не може да се опише, када вас неко цени, поштује и воли, ту нема речи. Осећај је овде најбитнији. Пецање и организација су заиста феноменални. Од раног јутра смо овде и да вам кажем, једноставно уживамо у овоме. Температура је била врло пријатна за пецање.“ – изјавио је Милан Андрић за ТВ К3 поводом ове манифестације.

 

Галерија фотографија: